gigova_269x300Родена е на 17 март 1982 г. От 17 години се занимава с телевизия. Първият и репортаж е на модна тематика е направен преди повече от 15 години.

Дебютът й в журналистиката е в предаването “Стилисимо” по телевизия Евроком. Изявите й в БНТ са първо в социалното предаване “Под дъгата” на Димитър Шарков, а след това – в неделното “Спортна треска”. Пет години от живота си прекарва в Париж, една – в Ню Йорк. Завършила е Френски колеж по аудио-визуална журналистика и Американския университет в Париж със специалност комуникации, където учи и мода.

Признава, че това е любимият й курс, благодарение на който е успяла да посети централите на почти всички модни къщи в Париж. През годината, прекарана в Ню Йорк, усъвършенства английския си език в New York University. Искрено си признава, че това, което наистина не може да прави, е да готви.

Живяла  е на няколко места по света – в Париж, където е  учила; в Ню Йорк, където подобрява английския си в Американския университет; живяла е също и в Брюксел, където работи в Европейския парламент в екипа на евродепутата Илияна Йотова. Хората най-вече я свързват с футболните студия, със световното първенство по футбол, с европейското първенство, където също е водеща.

Любовта и към футбола е семейна,. Тя е свързана с известния и баща Николай Гигов, който е най-дълго стоящия футболен президент в България. Първите спомени, които има, са на стадиона, защото преди да стане бизнесмен, той е бил футболист.

[spider_facebook id=”1″]