Сега четете
Първият брандиран магазин на Google в Лондон

Първият брандиран магазин на Google в Лондон

digital magazinЕдинственият в света брандиран магазин за продажба на стоки на дребно на Google се намира в Тотнъм Корт Роуд, Лондон. Той е създаден, за да показва най-доброто от продуктите с операционната система Android на компанията, разказва Business Insider.

В него например е изложен смартчасовникът Moto 360 – отговорът на Google към Apple Watch. Има и лаптопи на Asus – Chromebook, както и телефони Nexus 6. Говорителят на Google Стивън Розентал обясни за Business Insider, че  компанията е избрала Лондон за магазина си, защото Великобритания е „един от най-динамичните и обвързани с устройствата пазари в света“.30aa_33

„Искаме хората да го посещават и да се радват, да играят и изпитват и обичат продуктите и инструментите ни“, казва Розентал. „Опитваме се да продаваме устройства, разбира се, но освен това предлагаме на хората уникално изживяване, на което да се радват“, казва той. Компанията планира да открие и още два такива магазина  – във Фулъм и Търок, Есекс.

Погледнат от улицата, магазинът не е особено забележим. Ако се вгледате внимателно в снимката ще видите инсталация, подобна на машина, на витрината вляво, чрез която е изписано „Google“. „Doodle стена“, на която посетителите 21_23могат да рисуват с виртуален спрей.(снимките отгоре)

Всички продавач-асистенти са обучени от Google, въпреки че компанията е могла да се възползва от екипа служители на мястото преди да се настани в него, работили за Currys PC World. Някои от продавачите например имат опит в работата за Google Glass. Стена предлага изпробване на демо версията на Chromecast – приложението на Google за стрийминг от мобилно устройство на телевизор. Надписът Google, погледнат отзад. Посетителите могат да го задвижат като работещ механизъм с едно натискане на бутон.

Същинска машина е на Руб Голдбърг. Google Play карти за подаръци и други аксесоари за продан. Google Maps инсталация от екрани предлага на хората да полетят в 3D изображение над света. Контролира се чрез таблет. На нея могат да се играят и игри като Pacman.На екраните. Смартчасовникът Moto 360 – един от предложените продукти.

Вижте и

28aa_33

Любословие по http://www.manager.bg/; Снимка: digital.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре