Сега четете
Лора Крумова и Галя Щърбева в ново предаване

Лора Крумова и Галя Щърбева в ново предаване

photo_verybig_1406464Новото студио на „Комбина“ за първи път отвори врати, за да разкрие някои от гостите си и любопитни факти около първото предаване. Да изградиш от нищото професионално студио в мола, да избереш най-добрия екип и да откриеш точните гости, така Лора Крумова и Галя Щърбева определиха най-големите предизвикателства в създаването на първото предаване:„Искахме да отидем там, където се случва животът и да направим нещо ново, различно и близко до хората. А това, че разчитаме на екип от професионалисти, с много хъс и желание да правят нещата по най-добрия начин, ни зарежда с оптимизъм.“, споделиха водещите на предаването.
Дарина Сарелска, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия, под чиято шапка е предаването, сподели: „Те са утвърдени лица, професионалисти и много харесвани от публиката. Веднага разбрахме, че мястото им е в Нова телевизия, защото знаят и какво искат да правят, и как да го направят. Признавам, че ни спечелиха със силен екип и визията си за модерна телевизия, а и с това, че са наистина добра комбина, защото освен приятели и професионални партньори, между тях има и химия и това е нещото, което прави успешна една телевизионна двойка.“
Д-р Мирослав Ненков, водещата на Новините – Надя Узунова, Красимир Боев и Мария Йотова ще са лицата на четирите ключови  рубрики в предаването: „Без упойка“, „Хвани ме ако можеш“, „Анализирай това“ и „Къси разкази“.Медицинското риалити, с водещ бившият министър на здравеопазването – д-р Мирослав Ненков, се прави за първи път в България и в него по етажите на ВМА той ще влиза навсякъде, показвайки на зрителите другата страна на своята инфарктна професия.
С рубриката си „Хвани ме ако можеш“ Надя Узунова обещава, че „няма да има удобни интервюта“, а ще показва скритата страна на политиците, изследвайки „кодовете на лъжата“. Най-добрите психолози – профайлъри ще анализират невербалните послания на събеседниците и ще помагат на зрителите да преценят доколко искрени са хората срещу тях. Първият й гост ще бъде депутатът Александър – Бат Сали.
В първото издание на рубриката „Анализирай това“, „социалният провокатор“ Красимир Боев влиза в Парламента, за да тества има ли по-лош английски език от този на Николай Бареков и знаят ли какво не знаят депутатите.Мария Йотова, която през уникалния си репортерски поглед ще ни разкрива различни човешки истории и събития, в първия от поредицата си „Къси разкази“ разказва за живота в  Семинарията, откривайки една друга вселена в центъра на София.
Сред първите гости на предаването са още  Иван Костов, Слави Бинев, Асен Блатечки и Калин Врачански.
Дизайнер на новото студио от над 270 кв.м., разположно в Sofia Ring Mall, е Невена Белева, театрален сценограф и носител на наградата „Аскеер“.
Тази събота започва излъчването на „Комбина“ – събота, 15:00 ч. по Нова.

Любословие по http://dariknews.bg/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре