Сега четете
Кой използва езика на омразата за политическа употреба?

Кой използва езика на омразата за политическа употреба?

 

Гост по темата в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин – Мустафа Карадайъ, ДПС

images

Визитка: Мустафа Карадайъ е учредител на Академичното дружество на ДПС в гр.София и член на ДПС от 1991г. Учредител на младежката организация на ДПС. От 2010 г. е организационен секретар на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС.

„Системите за сигурност имат проблеми в момента, и МВР има проблеми, и ДАНС има проблеми, ДПС не е допускана до тези системи”, коментира в студиото на „Здравей, България” депутатът Мустафа Карадайъ.

Той коментира и думите на Радан Кънев, че „истинската заплаха за националната сигурност са двете лица на ДПС. От едната страна е либералната партия, която защитава предимно правата на малцинствата, а от другата страна е мафиотската структура, която се крие зад този етнически и доста гарантиран вот”.  „Струва ми се, че това е шизофренно, но по-скоро е и фашизоидно”, заяви г-н Карадайъ.

Вижте и

„Ако внушението, че ДПС управлява или контролира системата за сигурност в държавата беше вярно, тези системи нямаше да бъдат в това положение, щяха да бъдат в по-добро положение”, коментира още  той. И допълни още:„Ние трябва да се целим в първа политическа сила и го правим. В ДПС са едни от най-добрите експерти на държавата. Това го слушаме и от трибуната на Народното събрание и от нашите опоненти”.

„ДПС се опитва около 7 милиона български граждани да ги приобщи към себе си”, подчерта Карадайъ. Към водещата Ани Цолова той дори се обърна с думите: „Ако искате държавата да бъде добре, значи ще бъдете ДПС”. Депутатът стана известен като човека, който обезвреди нападателя на Ахмед Доган по време на конференцията на ДПС преди две години. 

По темата работи: Мария Тодорова, 12.03.2015 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре