Сега четете
Второто издание на регионалния ПР форум Sofia PR Summit се провежда с участието на авторитетни международни и местни експерти

Второто издание на регионалния ПР форум Sofia PR Summit се провежда с участието на авторитетни международни и местни експерти

Основната тема на форума е „Силата да разказваме истории в бизнеса“

10 март 2015 г., София – За втора поредна година, в рамките на годишните ПР награди BAPRA Bright Awards, Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) организира регионалния форум – Sofia PR Summit. Второто издание на Sofia PR Summit се провежда с участието на изтъкнати местни и международни лектори. Основната тема, по която ще споделят актуални възгледи и тенденции е „Силата да разказваме истории в бизнеса“. Sofia PR Summit 2015 ще се проведе на 29 април, от 13:30 до 18:00 ч., в зала Сердика, хотел Парк Инн, ул. Атанас Дуков 36.
Sofia PR Summit 2015 ще събере на едно място отново изтъкнати лектори и избрана професионална аудитория от България и Европа. По време на форума ще бъдат обсъдени и представени най-новите тенденции в сферата на професионалните комуникации и по-специално за това как да бъдем успешни в бизнеса чрез умело разказване на истории. Експерти с международен опит ще споделят различни гледни точки и актуални възгледи за този ефективен метод на комуникация и най-доброто от практиката за създаване на ангажиращо потребителско изживяване и взаимодействие.

Нашите лектори са утвърдени експерти в областта, сред които:

  • Д-р Зехра Гюньор, президент на Международната ПР асоциация (ИПРА) за 2014 г. и председател на международното жури в BAPRA Bright Awards 2015;
  • Лили Загорчева, управител на студио за създаване и разпространение на инфографики и моушънграфики Infograffiti и ПР професионалист с богат опит;
  • Кристоф Жинисти, международен ПР гуру и специалист по социални медии, и член в журито на BAPRA Bright Awards 2015;
  • Дамян Обал, основател на Edgar, UX дизайнер с докторска степен в компютърните науки и дълбока страст към историите на марките и член в журито на BAPRA Bright Awards 2015.

   

Подробна информация за Sofia PR Summit 2015, срокове и регистрация за участие може да бъде намерена на http://www.bapra.bg/article-516-article492-516-492-0-0.
Актуална информация за Sofia PR Summit 2015 можете да следите и в социалните ни мрежи с хаштаг #baprasummit.

За Sofia PR Summit
Sofia PR Summit e регионален ПР форум, който Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) организира за първи път в рамките на петото юбилейно издание на годишните ПР награди BAPRA Bright Awards през 2014 г. Sofia PR Summit е платформа, която предоставя възможност за дискусия и извеждане на ключови тенденции и нови стратегии в индустрията в Източна Европа и на Балканите. Събитието предлага благоприятна среда за установяване и поддържане на ползотворни бизнес възможности за всички участници. Първото издание на регионалния ПР форум – Sofia PR Summit 2014 събра на едно място изтъкнати ПР и комуникационни специалисти от България, Сърбия, Австрия и Белгия. Основният фокус на форума беше: “ПР в социалната ера: тенденции и възможности”.

Вижте и

За БАПРА
Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. като независима и доброволна организация с нестопанска цел, да подпомага и утвърждава ПР-а като дейност в полза на развитието на съвременното общество. БАПРА работи за подобряване партньорството на ПР бизнеса у нас с държавната и местната власт, академичните среди, бизнеса, граждански организации и медиите. Членове на БАПРА са най-авторитетните компании за комуникационни услуги на българския пазар. Всички членуващи компании в Асоциацията приемат Етичния кодекс на ПР специалистите в България, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА е гласът на българския ПР бизнес.

Фейсбук: https://www.facebook.com/BAPRA.Bulgaria?ref=hl
Фейсбук на BAPRA Bright Awards: https://www.facebook.com/BAPRABrightAwards
Туитър: @BAPRABulgaria
Уебсайт: www.bapra.bg
Youtube: BAPRA Bulgaria

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре