Сега четете
Симфоничният оркестър на БНР ще озвучи на живо "Кръстникът"

Симфоничният оркестър на БНР ще озвучи на живо "Кръстникът"

6c45ef04d5c68c80f3175eef4437aef6Симфоничният оркестър на БНР ще озвучи на живо американския пълнометражен игрален филм „Кръстникът“ на 7-и ноември 2015-а г. в зала 1 на НДК. Вечната филмова класика на режисьора Франсис Форд Копола се завръща на голям екран в ремастериран HD формат и под съпровода на 60 музиканти.

Радиосимфониците ще бъдат на сцената по време филмово-музикалния спектакъл, за да интерпретират музиката на Нино Рота.

За Симфоничния оркестър на БНР ще е поредно творческо и професионално предизвикателство да се включи в спектакъла „Кръстникът LIVE in Concert“. Много от нас са израснали с книгите, филмите и най-вече с музиката от „Кръстникът“, която и до днес остава един от най-любимите и запомнящи се саундтраци в историята на киното. Комбинацията от вечните музикални теми, изпълнени на живо, и прожекцията на първата част от трилогията ще бъде едно наистина магическо преживяване, коментира Хелия Чавдарова – директор на „Музикална къща БНР“.

Световната премиера на „Кръстникът LIVE“ се състоя на 8-и декември 2014-а г. в напълно разпродадената зала Royal Albert Hall в Лондон. През 2015-а г. продукцията ще бъде показана в 26 европейски града. Публиката ще се потопи в историята на фамилията Корлеоне и ще се наслади на играта на легендарните актьори Марлон Брандо и Ал Пачино. София е част от турнето „Кръстникът LIVE“ като първа столица в Източна Европа и единствена на Балканския полуостров. Спектакълът се организира от БНР, Keen Acts и Cine Concerts.

Очаквайте „Кръстникът LIVE“ на 7-и ноември 2015-а г. в зала 1 на НДК.

Вижте и

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна и в билетния център НДК.

Любословие по bnr.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре