7e5f2aa8a471Алфредо Торрес ще напусне комфортния стол на журито, с който е свикнал, и ще поеме предизвикателството да докаже на себе си и публиката, че една звезда трябва да може всичко. Или поне да опита.

Предоставяме ви звездното досие, което той попълни за участието си в предаването:

Име: Алфредо Торрес
Професия: Танцьор и преподавател

Ръст: 180 см/но изглежда по-висок/

Тегло: 80 кг /повечето от които чиста мускулна маса/
Обиколка на талия: 33 /не е ясно в какви мерни единици работи Алфредо, след като е известно, че най-тънката талия на света принадлежи на Скарлет О’Хара и е 54 см/
Физическа активност: повече от задоволителна. Самият му характер е такъв, че той рядко може да се задържи на едно място. Дейността на бащата Алфредо също е съществена част от физическите му натоварвания, но със сигурност една от най-приятните.

Хоби: Бокс
Най-екстремно преживяване: Скок с парашут. Би го повторил всеки път, когато му се отдаде възможност и се надява да има височинни предизвикателства и в шоуто “И аз го мога”
Предизвикателството, което ще откаже да изпълни: Работа със змии
Предизвикателството, което иска да изпълни: Да свири на барабани. Филмът “Камшичен удар”, който току що спечели Оскар е сред любимите му.
Отношение към конкуренцията на сцената: Твърдо приятелско. Не се страхува от конкуренция, напротив, тя го зарежда с адреналин и се надява останалите участници във формата да го предизвикват дори повече от професионалистите и продуцентите.
Любима чуждестранна звезда: Джей Ло, която би искал да види да изпълнява сложно съчетание на трапец

Звездата, с която би искал да бъде на една сцена в предаването: Лили Иванова да пее “Камино”, а аз да танцувам. /Няма как да му се случи, защото както пеенето за примата на българската естрада, така и танците за Алфредо не са предизвикателство, което да разкрие неподизирани и за тях самите таланти, но пък може продуцентите да решат да го наградят за храбро справяне с далеч по-сложните задачи, които го отчакват от 11 март/

Освен първата звезда, шоуто “И аз го мога” вече има и първата официална покана за член на журито. Тя беше отправена в ефир от продуцента Маги Халваджян към Сашо Диков, който от Стажант в Парламента да се превърне в професионален съдия на едно от най-динамичните шоута този сезон в ефира. Дали Сашо ще поеме предизвикателството или пък ще изненада и продуценти, и зрители с контрапредизвикателство, защото е свикнал последната дума винаги да е неговата.