Сега четете
БНТ1 с ново предаване за личностите, утвърдени в ефира на телевизията

БНТ1 с ново предаване за личностите, утвърдени в ефира на телевизията

'55 лица от вашия живот" - очаквайте по БНТ1 всяка делнична вечер без четвъртък в 19:15.

55 епизода история на малкия екран през погледа на 55 значими личности

От 23 февруари по БНТ1 стартира новото предаване „55 лица от вашия живот“. В делничните вечери (без четвъртък) Анна Ангелова и Драгомир Драганов ще срещат зрителите с личности, станали известни или утвърдили популярността си чрез ефира на Българската национална телевизия.

„55 лица от вашия живот“ ще представи историята на телевизията през очите на популярни и значими личности. Поредицата има за цел да разкаже за миналото, запечатано от обектива на камерите, променило съдби и отгледало поколения българи.

В първата седмица на поредицата „55 години от вашия живот“ водещите Анна и Драго ще посрещнат в студиото Йорданка Христова, Никола Анастасов, Симеон Идакиев и Стефан Диомов. Гостите ще разкажат за първите си участия в националната телевизия и ще отговарят на въпроси, които вече са им били задавани през годините от знакови журналисти и емблематични водещи. Екипът на предаването е подготвил много изненади както за поканените лица, така и за зрителите на БНТ.

Вижте и

Поредицата е своеобразно продължение на предаването „55 години от вашия живот”, което се излъчи през 2014 г. – годината, в която обществената медия навърши 55 години от своето създаване.

По текста работи: Мария Тодорова, 23.02.2015

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре