62752.FlashPanel„Ами, аз съм доста висок, което често се отбелязва. И освен това съм много умен. Имам четири дипломи от толкова специализирани и престижни университети, че никой никога не е чувал за тях. Поразпространената версия е, че съм доста нисък, дебеланко, на 41 години, който живее в измислен замък в провинцията със съпругата си, двете си дъщери, 6 кучета, 3 котки, 8 коня, 2 кози, стадо овце, 20 патици, 12 коли, 4 мотоциклета и ненужно голяма колекция от пилета. Изберете си варианта, който ви харесва повече…”

Популярният тв водещ от „Топ Гиър” Ричард Хамънд подхожда с британско чувство за хумор не само към хорската глупост, но и към собствения си живот. Предаването „Теория на глупостта,, отново се завръща, за да разкрие физичните, биологичните и химичните фактори в дръзките подвизи на заблудени търсачи на приключения.

Хамънд разделя фактите от измислиците и представя на зрителите клипове под формата на кратък курс, който обяснява всичко – от гравитационната потенциална енергия до оптималната траектория, с помощта на подходяща анимация и свръхзабавен кадър. Предаването започва от 25 февруари по National Geographic Channel. Ще видиш също аматьори каскадьори, които загубват контрол над Segway и правят карането му по-малко бляскаво от всякога.

http://natgeotv.com/bg/teoria-na-glupostta/videos/zadno-salto

Любословие по в. Труд/ National Geographic Channel