Susan-Adams1_200_11552Бившият агент на ФБР и легенда в областта на разследващите интервюта проф. Сюзан Адамс идва в София за 5-дневен международен курс за разкриване на измами и извличане на информация по време на интервюта и разпити.

Проф. Адамс е световнопризнат експерт в областта на провеждане на разследващи интервюта, анализ на съобщения, междуличностна и невербална комуникация.

Тя има 21-годишен опит във ФБР като криминален разследващ и специалист по контраразузнаване с особена експертиза в анализа на съобщения към телефон 911 за извършени убийства. Била е и инструктор по водене на интервю и комуникация в обучителния център на федералното бюро.

По време на семинара “Какво всъщност разкриват думите на заподозрения?” между 28 февруари и 4 март проф. Адамс ще покаже различни индикатори за истинност и измамно поведение, ще анализира аудио и писмени съобщения с извършени престъпления и др.

Сюзан Адамс идва у нас по покана на българската компания за полиграфски изследвания и организационно консултиране Assess. “Проф. Адамс е истинска легенда сред криминолозите по целия свят и нейният курс в България поставя страната ни на предно място в картата за провеждане на подобни обучения”, казва управителят на Assess Тодор Тодоров.

През март Assess ще проведе още едно голямо международно обучение с участието на експерта по анализ на невербалното поведение и лицево кодиране Игор Витале.

За Assess:
Assess е най-голямата българска компания, специализирана в областта на полиграфските изследвания. Компанията предлага и експертни услуги в областта на професионалният подбор на кадри, организационно консултиране, съдебно-психологични експертизи, психологични анализи, психологично портретиране и др.
Assess предлага също и редица обучения за работа с полиграф, както и специализирани работни семинари и тренинги, провеждани съвместно с Backster School of Lie Detection.