74104_4448434484862_870993020_nЖурналистът прави импровизационен театър в тандем с Ивайло Рогозинов

„Нещо като нищо друго на света”. Или по-скоро „Нещо като нищо”. Или може би „От нищо – нещо”. Каквото и заглавие да изберете, тандемът Драгомир Симеонов и Ивайло Рогозинов ще представят “нещо”, което ще разнищи представата ви за нещата.

Забавна вечер с елементи на импровизационен театър и стенд-ъп комедия от два колоса на речта и размишлението, която определено няма да е за пропускане.Драгомир Симеонов е журналист и водещ, но ако не го знаете кой е, това уточнение е напълно излишно. Работи в “Дарик” радио, но гради паралелно ъндърграунд хип-хоп кариера, която се развива с темповете на софийското метро, но е още по-тайнствена.

Междувременно житейският му път се преплита с “ХаХаХа ИмПро” и се получава сложен за разплитане възел, резултатът от който можете да видите в “Студио 5”.Ивайло Рогозионов е актьор, певец, фокусник, танцьор и носител на голямата награда на журито в Сан Франциско. Работи за “ХаХаХа ИмПро”. Умело вплита безбройните си умения в работата си като амбулантен търговец.Ивайло се надява работата с Драгомир Симонов да го извиси много. Двамата подготвят съвместното си шоу повече от две години. И подчертават, че не са осъждани, но доста обсъждани. Шоуто им е на 17-ти февруари от 18:30 ч./Lifestyle.bg