kniga,koricaНа 9 февруари излиза от печат поредният бестселър на Джеймс Борг, посветен на необятните възможности на човешката психика.

„Силата на ума“ е свежо и провокативно четиво, което обещава да поведе читателя по невронните пътеки на неговия мозък, за да му покаже как да установи контрол върху своето мислене и да моделира бъдещето си.

Необходимо е да идентифицираме деформираните мисловни модели, за да се преборим с тях, убеждава ни авторът. Ако се научим да управляваме въображението си, то може да ни тласне към успех във всички сфери на живота. Целта на тази книга е читателят да научи повече и за начина, по който функционира човешкият мозък, както и за особеностите на самия умствен процес.

Джеймс Борг е практикуващ психолог на работното място и бизнес консултант в областта на междуличностните умения и мениджмънта. Кариерата му обхваща реклама, продажби, маркетинг, журналистика, психология на работното място. Автор е също така на бестселърите „Езикът на тялото” и „Изкуството на убеждаването”, преведени в повечето страни на света. Със „Силата на ума” Борг успява да ни убеди, че не подсъзнанието, а съзнанието може всичко, стига да установим контрол върху вътрешните си съпротиви.