Световноизвестният испански певец ще изнесе концерт в столичната зала “Арена Армеец” на 26 май

Харизматичният Хулио Иглесиас пристига оplacidoтново в нашата страна, за да изпее най-големите си хитове, с които покори света. Концертът в зала “Арена Армеец” на 26 май ще разчита на най-добрата техника и озвучаване, за да може публиката максимално да се наслади на изпълненията на испанския покорител на женските сърца. Концертът у нас е част от световната обиколка на Хулио Иглесиас, която включва Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.

Латино поп иконата едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да споменем внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2600 златни и платинени отличия. Именно те го нареждат в класацията на най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена. Блестящата му кариера го среща с най-известните музиканти в света и пее на една сцена с изпълнители от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други.

Характерните балади на Хулио Иглесиас, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които награда  “Грами” и собствена звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на • културата. Любимец вече на няколко поколения, Хулио Иглесиас е известен и с неповторимите си концерти, на които се раздава напълно.

Има зад гърба си над 5000 изяви по целия свят пред повече от 60 милиона зрители. Билетите за концерта на Хулио Иглесиас вече са пуснати в продажба, а цените варират от 60 лева до 140 лева.