Сега четете
Любимият ни д-р Хаус влиза в роля в новата продукция на Дисни

Любимият ни д-р Хаус влиза в роля в новата продукция на Дисни

Този май Джордж Клуни ни кани на пътешествие към УТРЕЛАНДИЯ – място, на което няма невъзможни неща. Място, където чаровният актьор ни обещава, че можем да променим света.

Тази неделя, на финала на най-големия спортен турнир в САЩ  – Супербол, бяха показани нови кадри към една любопитните премиери, които ни очакват през тази година – УТРЕЛАНДИЯ. В първия трейлър, в който само е загатнато какво ще видим във филма, героинята на Брит Робъртсън, в ролята Кейси Нютън, излиза от ареста. Заедно с вещите и, полицаят и дава и загадъчна брошка, която не е нейна. Оказва се, че странният предмет може да я пренася в непозната земя, където няма невъзможни неща. А мистериозният мъж, който знае най-много за непознатото място, е самият Джордж Клуни.

TLAND_001A_G_BUL-BG_70x100.inddЛюбопитство буди и ролята на Хю Лори, който сме свикнали да виждаме в ролята на любимия ексцентричен Д-р Хаус от малкия екран. Каква обаче ще бъде ролята му във фантастичния филм на Дисни, предстои да видим на 22 май.

УТРЕЛАНДИЯ е специално място в сърцето на самия Уолт Дисни, за когото това винаги е била идеалната представа как би изглеждало бъдещето. Във филма ще видим референции към създателя на филмовото студио и към популярните увеселителни паркове, където той пресъздава част от тази си представа: Калифорния, Хонк Конг, Токио. В тях има специални секции, наречени УТРЕЛАНДИЯ, а някои сцени от самия филм дори са заснети там.

Вижте и

Режисурата на продукцията е възложена на двукратния носител на „Оскар“ Брад Бърд („Феноменалните“, „Мисията невъзможна: Режим Фантом“). Сценарият е дело на автора и един от създателите на „Изгубени“ Деймън Линделоф, както и на Брад Бърд. Съжетът разказва за свързаните от обща съдба бивш вундеркинд Франк (Джордж Клуни), преследван от разочарование, и Кейси (Брит Робъртсън) – умна и оптимистична тийнейджърка, кипяща от научно любопитство. Те се впускат в изпълнена с опасности мисия да разкрият тайните на загадъчно място някъде във времето и пространството, известно само като УТРЕЛАНДИЯ. Онова, което трябва да извършат, променя завинаги света и самите тях.

София, 3.02.2015
Източник: PR Форум Филм България

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре