Eros-RamazzottiПървата официална биография на Рамацоти „Заклевам се” издава у нас „Сиела”

Всички фенове на Ерос Рамацоти ще могат да се възползват от ексклузивното предложение на организаторите на събитието от “Жокер медия” и издателство “Сиела” да се сдобият с билет за най-голямото музикално събитие тази година в България заедно с официалната биография на звездата на специална цена. Бройките са ограничени, така че само първите, които си купят билети от ценови категории 100 и 120 лв. от сайта на Eventim, ще могат да се възползват от промоцията, съобщава Вълчо Калудов от “Moko Solution”.

“Заклевам се” е първата официална биография на Ерос Рамацоти. За първи път звездата решава да разкаже за живота си в книга, като за тази цел е поискал помощта на известния италиански писател Лука Бианкини.

Бианкини прекарва няколко месеца с легендата, придружавайки го в САЩ, където разговаря с него за професионалните и личните проблеми в живота му и за изключителната му кариера. Резултатът от тези разговори е уникален словесен портрет на Ерос Рамацоти, който Бианкини рисува на фона на най-хубавите и популярни песни на певеца. феноменалните успехи на италианската звезда са съпроводени с радости и разочарования, със страхове и меланхолични настроения след раздялата с топмодела Мишел Хунцикер и с надежди да запази връзката си с дъщеря си Аврора.

“Заклевам се” е уникален поглед към личния живот на Ерос, който той обикновено ревностно пази от медиите. “Може би е дошъл моментът да направя така, че да ме опознаете малко повече, споделя самият изпълнител в предговора на изданието. Защо пък да не взема да разкажа на някого какъв е наистина моят живот!”

Дата: 28.01.2015  ,Източник:  „Сиела”, ЛюбословиеБг, Дума