Сега четете
„Бинго милиони” с Владо Карамазов и 1 млн. по bTV

„Бинго милиони” с Владо Карамазов и 1 млн. по bTV

Bingo milioniПървото издание на телевизионното предаване „Бинго милиони” ще започне само с един водещ – Владо Карамазов. Това разкри самият той днес пред Диана Любенова в студиото на „Тази събота”. „Двамата с Райна се сработваме страхотно. За изненада на зрителите, обаче, предаването ще започне само с мен като водещ. С развитието на телевизионната лотария и елементите в предаването ще се появи и Райна. Кога ще се случи това във времето на този етап ще запазя в тайна” – споделя водещият.

Актьорите Стефка Янорова и Иван Тишев (Революция Z), Боби Лазаров и Антоанета Илиева от bTV Новините ще бъдат първите гости на Владо Карамазов в дебютното издание на телевизионното предаване „Бинго милиони”. В 18.30 часа на 24 януари, събота, четиримата участници ще проверят своя късмет в игрите, подготвени в голямата лотария на България. Всеки един от гостите в първото издание на „Бинго милиони” ще дари спечелените от него средства за различни благотворителни каузи в сферата на образованието, спорта, за деца, жертви на насилие и хора, пострадали при природни бедствия. Джакпотът в първото издание на предаването стартира от 1 милион лева.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • АБЕ,ХОРА, НАПРАВЕТЕ ЗАБЕЛЕЖКА НА ВОДЕЩИЯ НА „БИНГО МИЛИОНИ“ ДА НЕ КАЗВА „ДВАТА“(МИЛИОНА)С УДАРЕНИЕ НА ВТОРОТО „А“!!!! МОЖЕ БИ МУ ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ТАКА ЗВУЧИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО УВИ !!!!!!!!!!!ПРАВИЛНОТО Е УДАРЕНИЕТО ДА ПАДА НА ПЪРВОТО „А“.КАКТО СЪЩО ИНЕ Е „ГОЛЯМИ“,БЯЛИ“,а ГОЛЕМИ И БЕЛИ,КАКТО И НЕ „НА КОЙ ОТГОВАРЯШ“ ,а „НА КОГО ОТГОВАРЯШ“!!!!!АКО ТРЯБВА,ДА ВЗЕМЕ УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,ВСЕ-ПАК е ЖУРНАЛИСТ И ВЗЕМА ПАРИ ДА ГОВОРИ ПРАВИЛНО БЪЛГАРСКИ,А НЕ С ДИАЛЕКТ(за депутат оправдание има,но за ЖУРНАЛИСТ……..?!??!!!С УВАЖЕНИЕ-ЕДИН БИВШ „ТРОЙКАДЖИЯ“ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! СЕГА СЕСЕЩАМ И ЗАОЩЕЕДИН ИЗРАЗ.“ДА ОТИДЕМЕ“,“ДА ВЗЕМЕМЕ“-СТРАШНО Е „ИНТЕЛИГЕНТНО“,КАКТО И УПОТРЕБАТА НА ДУМИТЕ „СТРАШНО“ И „ОПРЕДЕЛЕНО“(иаз се хванах в капана)….Ж А ЛК О !!!

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре