Сега четете
Павлов и Драганова в ново светско предаване по bTV

Павлов и Драганова в ново светско предаване по bTV

655-402-mitko-pavlovДимитър Павлов е поредната тв рокада в родния ефир. Винаги усмихнатият водещ се завръща в екипа на bTV и ще бъде екранна половинка на Радост Драганова. Бившата водеща на „Огледала“ също се връща в медията, където работеше до миналата есен, издава „Монитор“.

Двамата с Павлов ще са лица на ново светско предаване, подобно на „Модерно“ и „Огледала“, но по-дълго и с по-вече интересни рубрики. Освен че ще е с иновативна и оригинална концепция, шоуто ще влезе в пряка конкуренция с публицистичната продукция на Лора Крумова и Галя Щърбева „На 6ия ден , която ще се излъчва по основния конкурент на медията Нова телевизия.

През последните месеци Димитър Павлов се появяваше на екран само в рекламите на известна марка. Преди това сме го виждали като водещ на сутрешния блок по bTV, след това в предавания като „форт Бояр“ и „Това го знае всяко хлапе“. Последно беше водещ на предаването „Комисията Павлов“ по ТВ7, но след сътресенията в телевизията късното му шоу беше свалено от екран.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре