655-402-mitko-pavlovДимитър Павлов е поредната тв рокада в родния ефир. Винаги усмихнатият водещ се завръща в екипа на bTV и ще бъде екранна половинка на Радост Драганова. Бившата водеща на “Огледала” също се връща в медията, където работеше до миналата есен, издава “Монитор”.

Двамата с Павлов ще са лица на ново светско предаване, подобно на “Модерно” и “Огледала”, но по-дълго и с по-вече интересни рубрики. Освен че ще е с иновативна и оригинална концепция, шоуто ще влезе в пряка конкуренция с публицистичната продукция на Лора Крумова и Галя Щърбева “На 6ия ден , която ще се излъчва по основния конкурент на медията Нова телевизия.

През последните месеци Димитър Павлов се появяваше на екран само в рекламите на известна марка. Преди това сме го виждали като водещ на сутрешния блок по bTV, след това в предавания като “форт Бояр” и “Това го знае всяко хлапе”. Последно беше водещ на предаването “Комисията Павлов” по ТВ7, но след сътресенията в телевизията късното му шоу беше свалено от екран.