Сега четете
Професионална фотографска подкрепа на иновативни проекти в обществена полза

Професионална фотографска подкрепа на иновативни проекти в обществена полза

artphotofond_work11“АртФотоФонд” е програма за професионална фотографска подкрепа на иновативни проекти в обществена полза чрез а) тяхното фото заснемане и представяне на широката общественост по един творчески и провокативен начин, и/ли чрез б) включването на фотографското изкуство в самата творческа концепция, в случая на интердисциплинарни културни проекти.

Целта на АртФотоФонда е да подпомага визуалното представяне (чрез фотографии) и популяризиране на идеите и проектите с обществена значимост на организации и граждански инициативи от сферата на културата и изкуствата, образованието, спорта, опазването на околната среда и др.

Всеки проект/ идея, кандидатствал и спечелил подкрепа от АртФотоФонд, получава безвъздмезно (безплатно) заснемане – в рамките на до 3 дни – на събитието по проекта или на други пряко свързани с реализацията му дейности, нуждаещи се от фотографски услуги/ участието на арт фотограф в цялостната концепция. Като краен резултат, одобрените проекти получават пакет от професионално заснети и обработени фотографии с разпознаваемия почерк и стил на фотографа, както и споделяне и популяризиране на договорена селекция от снимките през каналите на фотографа.

Кандидатите, печелили подкрепа от АртФотоФонд, получават и 20% отстъпка за фотографски услуги при бъдещи съвместни проекти.

Срок за подаване на предложения: най-късно до 23:00 часа на 11 число от месеца, предхождащ месеца, в който предстои заснемането на проекта/ идеята (АртФотоФондът е отворен за кандидатстване през всеки месец от годината).

Вижте и

Първите четири издания ще са насочени за София и Югозападния регион, които са подкрепени от „Фонд за иновации в културата“.

https://zdravkoyonchev.wordpress.com/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре