IMG_1Водещи на предаването са Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев.

Основните акценти на предаването са здравето и карсотата – най-ценните активи, с които разполагаме.

Телевизия „България он ер” започва новата 2015 г. с нов проект – “СУПЕРДОКТОР”.

За водещите на новия здравен формат, популярната радио и тв журналистка Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев, този проект е мисия – да представят най-доброто от българската и световната практика за здравето на съвремения човек.

Предаването си поставя амбициозната задача да направи научните медицински достижения достъпни за българските зрители, да потърси отговор на техните въпроси, да предложи адекватните решения.

Екипът ще води в студиото на „България он ер” най-добрите лекари от различни области на медицината, ще влиза в кабинетите им и ще търси с тях ключа към здравето. Особено внимание ще бъде отделено на грижата за привлекателния външен вид и начините за неговото постигане.

“Супердоктор” е предаване за днешния ден в медицината, която ни помага тук и сега да живеем качествено. Най-добрите доктори идват буквално в дома ни, за да се погрижат за здравето, красотата и тонуса ни. Като човек правя възможното, за да се чувствам отлично всеки ден, а като журналист – да представям хората и възможностите това знание да бъде достъпно за всички. Популярни личности ще споделят как се грижат за здравето на тялото и духа си, а в мини-реалити формати ще ви показваме как се променя живота и самочувствието на пациенти преди и след медицински и естетически процедури. Ще говорим за хранене, начин на живот и решаване на реални здравни проблеми. Здравето е най-важният фактор за това да бъдем щастливи и ние ще работим за това.”, убедена е Ива Дойчинова.

В пилотното издание на предаването гостува Юлиана Дончева с откровен разговор за бремеността и майчинството в зряла възраст. Видна столична дерматоложка демонтрира на практика свойствата на уникален филър и биостимулатор. Диетолог обяснява защо дефицита на витамин Д в организма през зимата ни води до свръхтегло.

Във всяко следващо издание зрителите ще имат възможност да се срещнат с редица знаменитости, които ще представят своите рецепти за здравословен и пълноценен живот.

Не пропускайте “СУПЕРДОКТОР”, всяка събота от 08.30, само по телевизия „България он ер”.

Любословие по www.bgonair.bg