photo_verybig_1379852Под това мото, точно на Богоявление, Дарик екипът на Враца се събра отново, заедно с всички бивши и настоящи колеги, за да отбележи своя 20-годишен юбилей със стилен вечерен коктейл. Гости на празника бяха представители на държавната и местна власт, политици и общественици, бизнесмени и рекламодатели. Точно преди 20 години, на 6 януари, е прозвучал първият сигнал на Дарик в Северозапада. “За тези 20 години ни се случиха какви ли не неща, какви ли не бяхме през тези 20 години, освен журналисти – синоптици, литературни критици, коментатори, певци, мажоретки, танцьори, спелеолози…

Веднъж за малко да станем и парашутисти. Но има време. Като се замисли човек, 20 години са страшно много време. 20 години са една младост. Но, дай Боже, всекиму да изживее младостта си така, както я изживяхме ние. Не се срамуваме от нито един ден в ефира на Дарик радио Враца”, каза Мая Ценова, главен редактор и репортер в медията.

Моменти от създаването на радиостанцията в Града под Околчица разказа и собственикът Радосвет Радев, който лично поздрави екипа, действал за медията през годините, като подчерта, че всеки, който е работил в Дарик, носи Дарик културата в сърцето си, със себе си, където и да отиде. Своя личен поздрав към журналистите отправи и кметът на Враца инж. Николай Иванов. За доброто настроение се погрижиха Михаил Дюзев и Иво Райчев, част от свежия екип на “Дарик кафе”.