Сега четете
Миглена Ангелова пое телевизията на Волен

Миглена Ангелова пое телевизията на Волен

Миглена АнгеловаМиглена Ангелова изненадващо пое шефския пост в партийната кабеларка на Волен Сидеров, научи единствено „Всеки ден“. От вчера г-жа „Искрено и лично“ вече е програмен директор на тв „Алфа“, обясни възмутена репортерка на телевизията, пожелала анонимност, пред опасността да остане без работа, ако бъде осветлена.

Според инфото ни финалните договорки между белокосия вожд на „Атака“ и русенката са протекли в понеделник. След повече от два часа преговори баш националистът склонил да остави патриотичния ефир в ръцете на Миглена Ангелова срещу 10 хил. лева месечна заплата. Европейското възнаграждение обаче ще изисква освен ръководенето на „Алфа“ и воденето на няколко обзорни предавания, издаде източникът ни. Новината обаче не била приета добре от екипа на кабеларката.

Водещи, репортери и оператори скочили срещу парите, с които била привлечена 49-годишната Миглена Ангелова. „Когато се появи в редакцията на площад „Славейков“, избухна бурен смях. Колегите се питаха как ще началства в такава медия като „Алфа“, след като със сигурност не знае нищо за партията, а и никога в живота си ие е била политически журналист

Даже се чуха искания да й спретнем един бърз тест, например кога е основана „Атака“, колко депутати имаше в миналия парламент, колко в този? Няма да го издържи“, прогнозира репортерката.

Вижте и

В телевизията смятат, че назначението е голяма крачка назад за новоизлюпената им шефка, която от водеща в Би Ти Ви и Нова телевизия изпаднала до диригент в маргинален партиен трубадур. 10-те бона на месец също изнервили алфаджиите, които от година насам се оплакват от намалени заплати и липсата на всякакви финансови стимули. Бърза ретроспекция в досието на новата началничка показва, че тя не разбира нищо от политика, но има приличен опит в светската журналистика.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре