Сега четете
Плейбойки разкриха истината за грохналия дядо Хю Хефнър

Плейбойки разкриха истината за грохналия дядо Хю Хефнър

Hefner2006Животът в прословутото имение на основателя на „Плейбой“ Хю Хефнър далеч не е толкова зашеметяващ, колкото си го представят младите мъже с буйно въображение. Това става ясно от интервюто на Карла и Мелиса Хоу – 24-годишните близначки, обитателки на имението, които се успели да се отскубнат от там. По думите им, мястото повече напомня на затвор, отколкото на рай на забавленията, пише „Мирър“.

[spider_facebook id=“1″]

Повече от четири десетилетия имението на Хеф в Лос Анджелис беше синоним на мръснишки блясък и лесни жени. То беше своеобразен монумент на виждането на един мъж за света, сбъдната фантазия за възрастни със звездни гости, диви партита и разюздани момичета.

Днес, обаче, имението на боса на „Плейбой“ е доста далеч от хедонистичния рай, който се показва на широката аудитория, мечтаеща да попадне там някой хубав ден. Сестрите Хоу, които прескачат между Лос Анджелис и Великобритания, разкриват как икономическата криза, напредналата възраст на Хефнър и последният му брак са превърнали живота му в сапунен сериал.

Имението за над 52 млн. долара продължава да се обитава от многобройни „зайчета“ и плеймейтки. Те, обаче, много по-често са канени да играят тенис с 88-годишния Хефнър, отколкото да му правят компания в джакузито. Три пъти в седмицата има киновечер, на която се показват предимно стари филми от 50-те години. Мацките, които искат да излязат и да си потърсят по-интересни забавления, имат стриктен вечерен час да се приберат – 21 часа. Не им е позволено да канят никакви познати и приятели на гости. „Определено не са разрешени посещенията от мъже. Ако нарушиш забраната, те изгонват.

Веднъж като те изгонят, няма връщане“, разказва Карла. Дори новата съпруга на Хеф – диджейката Кристъл, страдала от строгите правила. За свое шоу тя трябвало да пътува далеч и да остане там до сутринта. Вместо това Кристъл била принудена да се прибере в имението в 2 ч. посред нощ. Освен това медийният магнат отдавна се е разделил с лукса, който всички си представят. Преди зайчетата получавали по около 1000 долара седмична издръжка, докато сега се радват само на привилегията да спят в една от 22-те стаи на имението и да участват в партитата.

„Преди „Плеймейтка на годината“ получаваше „Порше“. Сега взема „Мини Купър“ и трябва да го върне след година“, разкрива Карла, която знае нещо за колите от бившото си гадже Марио Балотели. В имението още се провеждат прословутите бурни купони, на които звездите се надпреварват да присъстват, но сега то може да бъде наето и за други частни партита.

Преди 10 години манекенката Кендра Уилкинсън се оплакваше, че трябва много да се напие и да се надруса, за да издържи безкрайните секс сесии с Хефнър, който бил ненаситен и неуморим в леглото. Днес, обаче, „зайчетата“ си отдъхват с облекчение, тъй като заради напредналата си възраст и влошено здраве той спи само с жена си – 28-годишната Кристъл Харис. Карла Хоу споделя, че това много я радва, тъй като била чувала истории как правил секс с 16 момичета поред и когато най-накрая приключвал, ги прехвърлял на друг мъж. „Сега не е така. Честно казано, той е толкова стар, че не мога да си го представя да помръдне. Налага му се да ходи с придружители, защото е толкова крехък“, казва тя.

По думите й, Хеф е бледо подобие на това, което е бил преди години. Момичетата го чувствали повече като дядо. Сестра й Мелиса, която е бивша приятелка на Ашли Коул, добавя: „неговите приятели понякога флиртуват, но единствените мъже, които не искаме да виждаме, се тези, които идват на частните партита. Всички те са перверзници, момичетата се борят, за да им избягат“. Според сестрите, бизнес инстинктите на Хефнър са си същите.

Вижте и

Всеки ден той получава извадка от медиите за всичко, което се пише и показва по адрес на имението. „Ако направиш нещо нередно, получаваш имейл. Има стриктни правила за поведение. Има правила дори за Инстаграм и Туитър.

Всичко трябва да се показва в добра светлина. Ако качиш снимка, на която си пияна, си загазила“, казва Мелиса. Хефнър е измислил и как да наказва нарушителите. В трапезарията има три маси – на главната седи той и всички заслужили. На втората е семейството. Третата – до кухнята, са всички, които са „никой“ и които са го подразнили с нещо. Всеки ден Хеф прави план кой къде да седне и никой не иска да попадне на последната маса.

Едино т редовните гости на Хефнър е 23-годишният му син Купър. Според Карла, обаче, двамата нямат нищо общо помежду си, въпреки че младежът е спряган за наследник на империята на баща си. „Той си има приятелка и се срамува сред момичета. И е малко шантав“, присмива му се Карла. И докато двете близначки изразяват разочарованието си, че животът в имението на Хефнър не тече толкова бурно, колкото им се иска, един човек определено е облекчен от цялата ситуация – майка им Хейзъл, която обучава младежи как да се справят с трудностите в живота.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре