Петко Бочаров: Путин неочаквано ни подари тотална независимост

790c745d03a3988388e3f29e64cec88dРуският президент Владимир Путин е подарил на България независимост, когато се отказва от страната ни и „Южен поток”. В това е убеден журналистът и публицист Петко Бочаров.„Всичко по-нататък ще зависи от правилното разбиране на международните процеси, които вървят и се пресичат на много места. Ние живеем в епохата на т. нар. еднополюсен свят. Този факт много се харесва на разни дрънкала, за да говорят глупости”, твърди Петко Бочаров в интервю за „24 часа” и разкрива какво точно има предвид: „Еднополюсният свят е много простичък казус.

Това е една свръх суперсила, която е способна просто за часове да прехвърли своята неотразима военна мощ до всяка точка на земното кълбо. Единствената държава, която може да застане на тази позиция, е САЩ.” Петко Бочаров коментира и позицията на Русия: „На нашите русофили им се иска тази свръх суперсила да е Русия, ама не е. И няма как да бъде, защото американците имат 12 самолетоносача.

Всеки един от тях носи на борда си огнева мощ, равна на всички експлозии, станали през Втората световна война за 4 години.” Публицистът е убеден, че ЕС също е част от тази световна, еднополюсна конфигурация: „Става дума за една организация, която се състои от 28 държави. Три от тях са ядрени – САЩ, Франция и Великобритания.”

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре