Сега четете
Новият шеф на Арена Армеец: Мислим за по-нисък наем

Новият шеф на Арена Армеец: Мислим за по-нисък наем

Николай Ишков: Чувствам се идеално като мениджър Сн.: Bulphoto
Николай Ишков: Чувствам се идеално като мениджър Сн.: Bulphoto

Бившият президент на футболния Спартак Николай Ишков бе назначен за директор на най-голямата зала в България     Бившият президент на футболния Спартак Николай Ишков бе назначен от спортния министър Красен Кралев за директор на най-голямата спортна зала в България – столичната „Арена Армеец“.

Варненецът е третият шеф в историята на съоръжението след Иван Драндийски и Бойко Бойчев. Любопитен момент в назначението му е, че той бе поканен на поста от бившия шеф на Черно море Красен Кралев – вечния местен съперник на Спартак във Варна. Завършилият НАТФИЗ Ишков даде пред Дарик радио първото си интервю пред медиите на новия пост.

„За мен беше голям сюрприз за да получа тази покана от министъра на спорта Красен Кралев, която се случи във втората половина на декември. Реално съм назначен от 15 декември. Беше шок и предизвикателство, защото ние сме като Монтеки и Капулети във Варна като симпатия и настройка на феновете.

Ние сме от двете страни на барикадата, но аз обичам предизвикателствата. Важно е това, което с министъра си говорихме, да го облечем в креативност. Тази зала има доста голям потенциал. Желанието на премиера на България е това пространство да получи по-голяма присъственост на пазара.“

„Би могло да се измисли нещо преди да построят в този му вид залата. Ако е могло проектът да бъде за по-голяма зала, можеше да има и лекоатлетическа писта и вариант за лед. Тя в момента е такава, но тя е субект, с който разполага София и на концерта на „Ред Хот Чили Пепърс“ са се събрали 18-19 хиляди зрители. Говорихме как да увеличим обема на тези активности от страна на промоутърите, които организират концертите.

Ще е добре през следващата година да бъдат в пъти повече от тези 30 през изминалата година. Така че да може спортните федерации да имат възможността да наемат залата.“   „Тези наеми за залата са фиксирани преди година и половина две.

Вижте и

Сега искаме да бъдем по-гъвкави, за да изслушаме и федерациите и да могат нещата да се случват, а не да бъдат невъзможни от финансова гледна точка. Поддръжката е много скъпа – електроенергията и другите разходи са доста сериозни. Те трябва да бъдат компенсирани с други мероприятия. Разполагаме и с малката зала „Арена Армеец.“

„Колкото повече спорт, толкова повече и култура. Важното е залата да функционира и да радва София. От 5 януари хората да заповядат да гледат шоуто с мотори. Ще има участници от САЩ, Австралия и Канада, както и от Европа. Ще бъде много атрактивно шоу. Докмакини сме на Европейското първенство по волейбол. Да се надяваме да ви изненадаме и с още концерти. На 2 юни „Уан Рипъблик“ и на 18 юни – „Роксет   На 19 декември ще има и втора серия на „Уърлд ъф дъ ринг“.   „Черното тото тръгна, след като аз напуснах футбола. Следете от март месец новия български сериал наречен „Връзки“, завърши Николай Ишков.

Дата: 01.01.2015 14:31 Източник: Любословие по  www.bgvolleyball.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре