skandinavskaja-dieta_4Как да свалим лесно и бързо килограмите, натрупани по Коледа. Вижте тези полезни съвети, които ще ви помогнат да запазите добрата форма и след празниците.

Не гладувайте Най-голямата грешка е да гладувате предварително или да се храните по веднъж на ден.

Осигурете си три, а най-добре пет приема на храна дневно – така ще се предпазите от преяждането, което освен неприятно усещане ще ви донесе и излишни килограми. Всеизвестно е, че е особено вредно да се злоупотребява с храна на вечеря. Внимателно с десертите Не се колебайте да хапнете половин порция десерт.

И продължете с плодове, ако все още изпитвате глад. Забравете за асансьора Помислете за алтернативни източници на движение. Качването пеша по стълбите е отличен начин да изразходвате допълнително някоя и друга калория между обилните блюда. Без градски транспорт и автомобил След гости се приберете вкъщи пеша – това е още една допълнителна възможност да се насладите на зимата и да изгорите калории след празничната трапеза. Движението и хладният въздух ще ви ободрят, дори и да сте прекалили с кулинарните изкушения.

Дата: 29.12.2014 09:35  Източник: www.snews.bg