hristo_deyanov_lilana_skilarБащата на попзвездата Лилана и на Скилър пуска изданието от 8 декември

45 интервюта с едни от най-известните лекари на България от всички медицински специалности, направени в периода 2007 – 2014 г., както и с трима вече бивши министри на здравеопазването са публикувани в първата глава на книгата “Здравословно и полезно”, която излиза от печат на 8 декември т.г. Неин автор е водещият на ТВ предаването „Здравословно” и издателя на едноименните вестник и списание – проф. Христо Деянов. Бившият музикант от златните естрадни години е баща на попзвездата Лилана и на Скилър.

“Съветите на специалистите са безценни и непреходни във времето! Те са полезни за всеки човек и всяко българско домакинство. Във втората глава, читателят ще се запознае с основните правила за опазване на здравето и на доброто качество на живот, защото личното щастие и успеха в живота на всеки са свързани неразривно с доброто здраве”, казва авторът.

В третата глава читателите ще усетят мислите и вълненията, които проф. Деянов е имал през годините по повод на различни социални, политически и чисто житейски събития с важно значение за хората и за България.

Книгата е с 440 страници и ще остави в захлас всеки един читател и ще обогати с още един ценен том личната библиотека на този, който я притежава.

Търсете я по книжарниците и по вестникарските будки от 8 декември.

[spider_facebook id=”1″]