Сега четете
Град на виното учредява Международен панаир Пловдив

Град на виното учредява Международен панаир Пловдив

Празник на червеното вино в Харманли  сн. Булфото
Празник на червеното вино в Харманли
сн. Булфото

Град на виното ще бъде създаден за първи път в Международен панаир Пловдив в началото на месец март 2015г., съобщиха организаторите. Той ще представи колекциите на известни изби, които участват в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2015“ от 4 до 8 март.

Свои павилиони ще имат и производители на месни, млечни и хлебни изделия, тъй като по същото време се провежда и Международната изложба „Фудтех“ за храни, напитки, опаковки, машини и технологии. Градът на виното пресъздава атмосферата на българските възрожденски къщи и улици, като така продължава традицията на „Винария“, известна със своите атрактивни щандове. В него ще бъдат събрани експозиции на изложители, зони за гурме демонстрации, за презентации, за провеждане на майсторски класове и за отдих, пресцентър, сцена за музикални изпълнения и бутик, където ценителите могат да купят изискани вина. Инициативата е на Националната лозаро-винарска камара, партньор на Международен панаир Пловдив в организирането на „Винария“.

Новата атракцията е част от концепцията за развитие на изложението, включваща също посещения на водещи търговци и богата съпътстваща програма. Интерес към Града на виното проявяват и фирми от хранителната индустрия, чиито продукти допълват консумацията на алкохолни напитки. Браншови асоциации отново изразяват желание да се включат във „Фудтех“, след като стана ясно, че през 2015 г. тя за първи път ще се проведе съвместно с Международната селскостопанска изложба „Агра“. Освен трите изложения, от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив се организират Специализирана изложба „БиоАгра“, Международна изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“,

Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и Международна изложба за пчеларство „Апи България“. Комбинацията от седем силни прояви, ориентирани към агробизнеса, хранителната индустрия, винарската промишленост и туризма, създава по-добри условия за успешен маркетинг на участниците и посетителите специалисти.

Вижте и

Ще бъде показана пълна панорама на няколко стратегически сектора от индустрията, които са свързани помежду си както в производствен, така и в маркетингов аспект.
Очакват се над 50 000 посетители от страната и чужбина, основно собственици на фирми, представители на висшия мениджмънт и експерти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре