Сега четете
Лудогорец с рейтинг за две национални медии

Лудогорец с рейтинг за две национални медии

LudogoretsСнощният мач на Лудогорец срещу Реал на „Сантяго Бернабеу“ затвърди тенденцията за изключителната рейтингова успеваемост на „орлите“. Според пийпълметричните данни двубоите на родния шампион срещу „белия балет“ и Ливърпул събират за bTV Action по-голяма зрителска аудитория, отколкото тази, която по-същото време избира програмите на двете национални медии bTV и Нова Тв.

В процентно отношение мачовете на българския представител в най-комерсиалния турнир са следени от над 32% от зрителите, bTV събира около 20%, а

Нова малко над 10%.
В същото време от bTV Action потвърдиха, че в понеделник от 13.00 часа ще излъчат директно жребия за елиминационната фаза в Шампионската лига. В програмата на телевизията е залегнало и излъчването на галавечерта по кикбокс и муай тай в зала „Христо Ботев“. Пълен запис от събитието, което е тази вечер от 20.00 часа, ще може да се види в петък от 22.00 часа. Участие в боевете ще вземе Рони Алекзандър, който има победи над нашите ММА бойци – близнаците Росен и Румен Димитрови.

Този път венецуелецът ще се бие в най-интересния бой срещу Йордан Янков в кат. до 81 кг. Българинът има две световни и две европейски титли по муай тай, втори е на планетата като кикбоксьор. Съперникът му е шампион на Испания в К1, известен боец по ММА. Мачът ще е по кикбокс – стил К1.

Вижте и

Дата: 10.12.2014 02:37  Източник: Меридиан мач – стр. 23

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре