Сега четете
Звездите в Къщата снимат хитов сериал от зори до здрач

Звездите в Къщата снимат хитов сериал от зори до здрач

nova-tvМисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови Съквартирантите в Big Brother All Stars да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал. Big Brother активно участва в професионалното режисиране и заснемане на „Съдби в Нови хан“ и ще изпрати екип от професионалисти, които да помогнат за изпълнение на мисията.

Снимачният ден продължава от ранни зори до късни доби, като един от Съквартирантите неуморно ще репетира своята роля. Петя Буюклиева твърди, че като перфекционист трябва да изпипа и най-дребния детайл от актьорското си превъплъщение. Зрителите ще видят как тя влезе в ролята на транссексуалната звезда Петер Бу и не спря да репетира песента си, докато другите снимат, което ще провокира напрежение.

Междувременно борбата за лидерство между Калина и Петя продължава и помежду им отново ще прехвърчат искри. Поводите за схватки варират от актьорското майсторство до ролята на домакини в кухнята.

Вече близо седмица дрехите на Емил Каменов са конфискувани от Big Brother. Зрителите ще видят каква е реакцията му, когато останалите номинирани получат своя багаж, а той – не, което ще стане повод за обостряне на отношенията му с Петя.

Вижте и

По-късно Петя Буюклиева ще бъде специален гост в „Голямата уста“ с водещ Венета Райкова, като зрителите имат възможност да зададат въпросите си към певицата през Facebook страницата на предаването. Също така гостите в студиото ще разгледат под лупа живота на Ники Китаеца.

Дата: 28.11.2014 14:27 Източник: www.novatv.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре