Сега четете
Даниел Киряков е новият член на Комисията за професионална етика на БДВО

Даниел Киряков е новият член на Комисията за професионална етика на БДВО

dkiriakov-702x336На общото събрание на БДВО, проведено на 22.11.2014 г., бе избран нов състав на Комисията за професионална етика на Дружеството. За още един мандат членове на КЕ остават Милена Атанасова и Елица Наумова, а тричленният екип на комисията се допълва от Даниел Киряков, който бе избран за първи път в нея.

Даниел Киряков е мениджър „Комуникации и КСО“ в КонтурГлобал Марица Изток 3 от юни 2011 г., когато ContourGlobal придобива окончателно българската компания, собственик на напълно рехабилитираната ТЕЦ „Марица-изток 3“. Работата му включва всички вътрешни и външни проекти на компанията, подпомагане на глобални комуникационни дейности, както и проектите, които са част от Програмата за корпоративно-социална отговорност в България.

Той става част от PR-екипа на компанията в края на 2007 г. Оттогава преминава през различни позиции, свързани с вътрешни и външни комуникации и корпоративна социална отговорност. Участва в планирането и изпълнението на редица от големиОт месец март 2011 г. е на позиция мениджър.

Преди това има две години опит в Български икономически форум, където работи по бизнес-списанието „The Region”, участва в управлението на онлайн платформата на организацията, както и помага при организирането на събитията от календара на БИФ.

Има бакалавърска степен по философия и същата степен по политология от Софийски университет. През юли 2014 г. се сертифицира като Project Management Professional към PMI.

Член е на БДВО от 2011 г., избран е за член на Комисията по етика през 2014 г. Член е на European Association of the Communication Directors (EACD) от 2009 г.

Вижте и

Общото събрание на БДВО се проведе като част от програмата на събитието “Денят на Бернайс 2014 г.”, една инициатива на БДВО, което дружеството планира да превърне в ежегодна. В рамките на Общото събрание бе приет Отчет за 2014 г. и Програма за дейността на Дружеството за 2015 г., бяха определени съставите на Управителния съвет и Комисията за проефесионална етика с мандат 2015-16 г., както и бяха избрани председателите на БДВО, съответно за 2015 г. и за 2016 г.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре