Днес екипът на Любословие празнува рожден ден! Пламен празнува и ние с него. Без колегата, създател на облика на нашата медия за медии, нямаше да ни има. Желаем му здраве, любов към словото, нестихващ ентусиазъм, знание и успешно дипломиране.

Пламен Бояджиев е заместник главен и технически редактор на Любословие.bg, клиничен психолог и вещо лице по визуална психодиагностика и информационни технологии. Автор на множество публикации за мотивация и продуктивност. Опитен онлайн редактор и журналист на свободна практика. Развива телепатия в извънуниверситетска среда с умения и задълбочени познания по анатомия на човешкото тяло. Един от създателите на най-старата и авторитетна медия за психиатрия и психология в България – “Психична централа

Една от любимите му фрази е : “Тъжно е да остарее човек, без да е видял силата и красотата, на която е способно тялото му.” Харесва плуването с разтоварваща цел и практикува шахмат.

Пламен Бояджиев е роден е в гр. Троян през 1984 г.

Негови фрази са включително:

  • Мисълта не напуска мозъка, преди да се превърне в действие.
  • Когато преминеш границата на всички лимити на съзнанието си, започваш да виждаш нещата такива каквито са в тяхната същност.

Пламен БояджиевИзучава клинична психология и информатика в Нов български университет до 2009 г. Участва активно в Студентски съвет на НБУ през периода 2007-2009 г.

Член е на Контролна комисия в Студентски съвет на НБУ, Академичен съвет и Управителен съвет, на позиции:

–  Заместник председател на Студентски съвет НБУ;
–  Отговорник на клубна дейност;
–  Финансов отговорник;
–  Зам. председател на “Клуба на журналиста и PR-а”.

Работил е на различни места като компютърен специалист, едно от тях е Българска търговско-промишлена палата. През следващ етап от живота си създава Фитнес 23 в София, Студентски град.

Освен наука за фундаменталните въпроси и систематичен подход към философия, последователно и активно развива спортни умения. Тренира с усърдие лека атлетикатаекуондо и бодибилдинг.

Реализира високи резултати в работата си като като личен треньор и консултант по фитнес и продоволствие на хора от различни социални слоеве с нееднакви и неузнаваеми звания и рангове.

Участва в кръга на Любословие – Медия за медиите

Мото: Стремежът към физическо съвършенство е показател за висш интелектуален потенциал.