Сега четете
Интервю с Корман Исмаилов – Има ли опасност от трусове в кабинета заради Орхан Исмаилов?

Интервю с Корман Исмаилов – Има ли опасност от трусове в кабинета заради Орхан Исмаилов?

kormanГост: Корман Исмаилов, лидер на Народна партия „Свобода и достойнство“

Резюме: Държавата е много стабилна и един такъв случай като този около името на Орхан Исмаилов не може да взриви нищо, заяви лидерът на НП „Свобода и единство” Корман Исмаилов.

„Интеграцията на различните в българското общество и институции е фундаментален за демокрацията и за прехода. В ЕС сме и трябва да прилагаме най-добрите примери на демокрацията.”, посочи той.

Корман Исмаилов заяви, че Орхан Исмаилов никога не е бил член на ДПС, нито на неговата партия. „Той беше водач на листата на РБ. Водачите на листите на Блока са най-подготвените кадри и е естествено те да са номинациите за участие в управлението.”, обясни той.

Лидерът на НП „Свобода и достойнство” коментира нашумелите обвинения за връзката му с Ердоган. „От снимката ми с Ердоган бяха направили много грешни внушения. Ако има и най-малко съмнение, и лично аз разбера за някакви външни намерения или вътрешни процеси от гледна точка разделението на страната ни от НП „Свобода и единство” ще бъдем първите противници.”, заяви Исмаилов и добави, че що се касае до неосманизма обвиненията са абсолютно безпочвени.

Гостът заяви още, че е посъветвал зам.-министъра Исмаилов да съди онези, които клеветят по негов адрес. „Патриотите имат някакъв проблем. Нека да го коментираме. Ето, всичко при нас е открито и ясно. Нека да има дебат с всеки.”, призова той.

Вижте и

Искрено се надявам да вървим към повече консолидация. Вярвам, че тази година ще има конгрес на РБ, завърши Корман Исмаилов.

bTV, „Лице в лице“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре