Сега четете
Най-добре платените звезди под 30 г.

Най-добре платените звезди под 30 г.

justin-bieber-4aОт PR гледна точна годината за Джъстин Бийбър е ужасна. Ако човек потърси новини за него, ще открие, че наскоро се е съгласил да плати 80 000 долара на свои бивш съсед, след като замерял къщата му с яйца; че почти е приключил с курса по управление на гнева, който посещава; и че е ударил папарак в Париж. От финансова гледна точка обаче Бийбър продължава да жъне успехи. Неговите фенове го следват почти религиозно в Twitter, къде той има 56.6 милиона последователи, а билетите за концертите му се разпродават за минути. Бийбър оглавява класацията на най-високо платените звезди под 30-годишна възраст със спечелени 80 млн. долара за 12-месечен период благодарение основно на неговото турне.

Бийбър в момента записва и нов албум, като наскоро пусна по 15 секунди от всяка песен в Instagram. Засега обаче не е ясно кога ще е готов албумът. Музикантите доминират в класацията на Forbes, запълвайки девет от първи 10 места. Периодът, въз основа на който е изготвена класацията, е юни 2013 – юни 2014 г. Втори в подреждането са група млади мъже, които, за разлика от Бийбър, все още са с неопетнена репутация. Групата One Direction (средна възраст 21 г.) е заработила 75 млн. долара в периода юни 2013 – юни 2014 г. Най-новият албум на групата Midnight Memories дебютира под номер в Billboard 200, а песента Story Of My Life вече има мултиплатинен статус. Челната тройка се оформя от Тейлър Суифт, която е и най-високо класираната жена с 64 млн. долара. Песента й Shake It Off се радва на огромна популярност и също има мултиплатинен статус.

Бруно Марс, който е на 29 г., заема четвъртото място в класацията с 60 млн. долара приходи. Неговият албум Unorthodox Jukebox стана двойноплатинен, а миналата година той стана най-младият музикант, който се е изявявал някога на полувремето на финала по американски футбол в САЩ, известен като Супербоул. Челната петица се оформя от Риана със спечелени 48 млн. долара. 26-годишната певица печели сериозно от музика, но има и собствени парфюми и вече е част и от модната сцена. Тя получава също толкова внимание за стила си на обличане, колкото и за песните си.

Шестото място в подреждането е за Майли Сайръс, която може да се похвали с приходи в размер на 35 млн. долара. Дженифър Лоурънс е единственият представител на актьорската гилдия, който попада в класацията. 24-годишната актриса се нарежда на седмо място с 34 млн. долара. Последният й филм – Игрите на глада: Сойка присмехулка, дебютира по кината в петък. Всичките филми от поредицата Игрите на глада вече имат общи приходи в размер на 1.5 млрд. долара. Веднага след нея в класацията се нарежда

Вижте и

Лейди Гага, която е спечелила 33 млн. долара. Приходите й обаче продължават да падат, в сравнение с 2011 г. когато достигнаха 90 млн. долара. Последните две места в челната десетка са за двама диджей – Avicii и Skrillex, които са спечелили 28 и 18 млн. долара, респективно, в периода юни 2013 – юни 2014 г.
Дата: 25.11.2014 09:03  Източник: www.profit.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре