Сега четете
„Революция Z” и Яна Маринова в „Предай нататък” по bTV

„Революция Z” и Яна Маринова в „Предай нататък” по bTV

PREDAI NATATUK_22.11_2000_1Три вълнуващи истории ще разкаже тази събота от 20.00 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова. Първата от тях се казва „Революция в Овчеполци ” и е посветена на Трендафил, който е в една противоречива възраст, в която промените в тялото и бурята от хормони се преплитат със скоростта на светлината. Освен с промените на възрастта, той трябва да се справя и със страшната болест, която го кара да губи способността си да се движи. Гневен на тази болест, Трендафил отказва всякакви помощни средства и дава всичко от себе си, за да се справя сам.

При втората поява на „Предай нататък” Трендафил ще изживее един от най-емоционалните и запомнящи се дни в живота си. След преглед и консултация при един от най-добрите специалисти в областта на неврологията и неврохирургията – професор Търнев, при завръщането си в училище, момчето ще бъде посрещнато от музикантите и актьори от „Революция Z”. Те ще изпълнят най-известните си парчета и ще засвидетелстват безрезервната си подкрепа към него. Заедно с тези невероятни емоции, Трендафил ще изживее и още една изненада – ще получи пет пълни рехабилитационни курса на лечение.

„Усмивка за Живко, моля” е втората история, която разказва за едно момче, на което няколко месеца след раждането е поставена диагноза Детска церебрална парализа. От този момент нататък, животът на майка му Анелия и баба му Атанаска се превръща в непрестанна борба за оцеляване. За да върне усмивката в дома на Живко и неговото семейство с екипа се свърза полицаят Деян Денев от Казанлък. При втората среща с „Предай нататък”, Живко ще получи така необходимото му цялостно стоматологично лечение в единствената специализирана стоматологична клиника за деца с увреждания. За семейството ще има и още една изненада, която им е безкрайно необходима – ортопедичен специален стол за хранене.

Вижте и

Последната история за този брой на „Предай нататък” се нарича „Червени мечти”, а поръчителят е едно устремено към мечтите момче, с което зрителите на bTV се запознаха преди повече от година – Лъчко от Благоевград. Историята е посветена на Филип, който се ражда в седмия месец и за жалост след изследвания му е поставена диагноза Детска церебрална парализа.
При втората среща с екипа на „Предай нататък” пред къщата на Филип ще го очаква едно червено ферари, с което заедно с баща му бързо и яростно ще се придвижат до конната база „Хан Аспарух“ в София.Там невероятната актриса Яна Маринова ще го запознае с коня-лечител Вселена и ще пояздят заедно. В студиото на „Предай нататък“ семейството на Филип ще получи сумата от 1000 лева, с която да се покрие едногодишен курс по хипотерапия при най-добрия специалист в България – Камен Генчев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре