Сега четете
Зрителите избират любими ленти

Зрителите избират любими ленти

image_big_20878Днес е последният ден, в който може да гласувате за „Джеймисън – „Златна бленда“ кинонаградите на зрителите в България. В конкурса вземат участие всички родни филми и сериали, които са били публично представени от 1 юни 2013а до 31 юли тази година.

В сайта на „Джеймисън“ може да подкрепите своя фаворит в категориите крал и кралица на комедията, фаталната жена и лошото момче на България, откритие, най-гореща двойка, най-добра екшън сцена, грабваща история, запомняща се реплика. Освен наградите на зрителите ще бъдат връчени още две специални отличия на журито в категориите „Най-добър филм“ и „Най-добър сериал“.

Претендентите за статуетка са лентите „Виктория“, „Живи легенди“, „Корпус за бързо реагиране 2“, „Отрова за мишки“, „Съдилището“ и сериалите „Домашен арест“, „Под прикритие“, „Революция Z“, „Столичани в повече“, „фамилията“ и „Четвърта власт“.

Гласуващите зрители имат възможността да спечелят златна двойна покана за церемонията по връчване на наградите или страхотен смартфон.

Вижте и

Дата: 17.11.2014 01:07  Източник: Стандарт – стр. 25

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре