image_big_20878Днес е последният ден, в който може да гласувате за “Джеймисън – “Златна бленда” кинонаградите на зрителите в България. В конкурса вземат участие всички родни филми и сериали, които са били публично представени от 1 юни 2013а до 31 юли тази година.

В сайта на “Джеймисън” може да подкрепите своя фаворит в категориите крал и кралица на комедията, фаталната жена и лошото момче на България, откритие, най-гореща двойка, най-добра екшън сцена, грабваща история, запомняща се реплика. Освен наградите на зрителите ще бъдат връчени още две специални отличия на журито в категориите “Най-добър филм” и “Най-добър сериал”.

Претендентите за статуетка са лентите “Виктория”, “Живи легенди”, “Корпус за бързо реагиране 2”, “Отрова за мишки”, “Съдилището” и сериалите “Домашен арест”, “Под прикритие”, “Революция Z”, “Столичани в повече”, “фамилията” и “Четвърта власт”.

Гласуващите зрители имат възможността да спечелят златна двойна покана за церемонията по връчване на наградите или страхотен смартфон.

Дата: 17.11.2014 01:07  Източник: Стандарт – стр. 25