Сега четете
РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ ЗА ДЯДО КОЛЕДА И БГ НС

РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ ЗА ДЯДО КОЛЕДА И БГ НС

Автор: Димитрина Пандурова

 

Вярвам повече в Дядо Коледа, отколкото в новото НС. За новите министри въобще не ми се мисли.

На 22 октомври прогнозирах – честита ни нова Осморна коалиция. Няма лъжа, няма измама! Тя е факт – слушам Ивайло Калфин – и ако не различавам гласа, всъщност няма да разбера кой ми говори – дали гербаджия, дали социалист, дали… демократ, ако въобще е имало такива (говоря за представителите в НС).

Всичко беше ясно от мига, в който станаха ясни фалшифицираните предизборни резултати. Нито една партия не се нае да ги оспорва, защото се страхува (че ще стане още по-зле – за нея, не за избирателя, както ни втълпяха дружно от сутрин до вечер!)

Колко лошо щяло да бъде ако имало пак нови избори… И, какво му е лошото? Ще платим масрава – ние, има-няма 20 млн. – с тях и без тях – почти толкова плащаме партийна издръжка на най-голямата партия… Но! Не! Не е сгодно да има нови избори, щото ще се харчат пари за нови „покупки” на гласове… Та за  това я да се договорим, да спазарим ние постове, да разпределим баницата, пък другото няма значение…

Този бил гарант, онзи щял нещо си… другият искал това да направи… Как да ви вЕрваме?!? 12 години назад – всичките бяхте в управление – ако сте ни мислили доброто, трябваше да се е случило и да му берем плодовете!

Вижте и

Не вярвам в чудеса! Не и в българските!

Не ни чака нищо ново, защото няма от кого да се роди!

Честита ви стара власт!images-nov-ns

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре