Сега четете
КТБ, новото правителство и старото статукво. Кой отвори кутията на Пандора?

КТБ, новото правителство и старото статукво. Кой отвори кутията на Пандора?

tatiana_doncheva_bulИнтервю с Татяна Дончева – лидер на „Движение 21”

Резюме: „Опозиция в този парламент трябва да има. Ходът на Миков е абсолютно коректен и съобразен с интереса на БСП. Какъв му е проблемът на Борисов? Когато имаш добри експерти, ти се обричаш на по-голям шанс да успееш, от колкото ако събереш едни политически лица, които не могат да си вържат обувките. Това, което може да се направи, трябва да го направи Бойко Борисов. Ако той не може да го направи ще стане ясно, че Борисов може да играе карти само на всичко коз и само ако има четири валета и четири девятки”, коментира лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева в предаването „Дикоff”.

„Каквото и да направи Борисов все ще е грешно. Има финес тази игра „политика”. Целта на тези политически играчи сега, които олицетворяват статуквото, е по някакъв начин да се намърдат в клуба, на масата. Те нямат гръбнак, нямат сила да направят тежки непопулярни мерки. Всяка непопулярна мярка е стрес за Бойко, но и за другите. Ако той не може да направи правителство това ще бъде провал на него и за ГЕРБ. Не виждам проблем той сега да направи правителство”, отбеляза Дончева.

„Аз разбрах, че за КТБ е използвана нова методика на проверка, която не е прилагана по отношение на другите банки. Ако такъв метод на одит се приложи и при тях, не се знае какъв ще е резултатът. В моите представи спасяването на КТБ е полезно, защото ще разбута цялата икономика, но това вече е изключително трудна задача”, сподели Дончева.

„Иван Искров получи огромна помощ за да стане шеф на БНБ в първия си мандат. Той е много симпатично слънчево момче, възпитано, докато не го сложиш на място”, вметна Дончева.

Вижте и

„Хората, които имат морал, но нямат характер, са изтикани в периферията на системата и са като работни пчелички”, заяви Дончева в ефира на Нова телевизия.

НоваТВ, „Дикоff“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре