Сега четете
Работници от горящ склад нападат журналисти

Работници от горящ склад нападат журналисти

fireАгресивни работници в горящ склад за строителни материали и ПВЦ дограма вчера скочиха срещу журналисти, отишли да отразят работата на пловдивските огнеборци.

Не снимайте, това е частна собственост, разкрещяха се едри мъже, които застанаха срещу екипа на „Монитор”. На обясненията на журналистите, че те не са пристъпили вътре в склада, а се намират на обществено място между магазини на други фирми, последва нова форма на агресия – мъж от тълпата докопа обектива на фотоапарата на наш колега и се опита да го счупи. По-късно стана ясно, че минути по-рано същите работници са нападнали и екип на национална телевизия.

„Общо 4 пожарни екипа успяха да изгасят за броени минути огъня в склада”, съобщи говорителят на пловдивската пожарна Георги Кунев. Той уточни, че сигналът е получен в 14 часа, като причините за огъня се изясняват.

Лумналият в пламъци склад е открита площ, в която липсва електроинсталация, за да се получи късо съединение. Затова има голяма вероятност пожарът да е възникнал в резултат на незагасена цигара, или да е умишлен.

Вижте и

Любословие по медии, сн. Булфото

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре