Ана БараковаПървата „люспа” от България без цензура – пред Диана Найденова.

Гост: Анна Баракова – депутат в 43-то Народно събрание

Резюме: Учителката Анна Баракова беше избрана за депутат в 43-то Народно събрание от листата на „България без цензура”. Тя беше избрана с преференция. Дни по-късно се оплака, че я притискат да се откаже от депутатското си място. Въпреки това тя ще се закълне като независим народен представител.

„Добре, че застанах пред телевизията като реакция на защита. Защото Бареков каза, че изборът ми е бил „плод на грешка“, коментира Баракова пред камерата на „Карай направо“ и журналистката Диана Найденова.
Амбициозната млада дама заяви, че скоро ще се премести в София, заедно с майка си. „А мъжът, с когото живееш?“, попита я Найденова.

„А, те отношенията ни отдавна са се влошили“, сведе поглед Баракова.

„Е, не го преживявай толкова! Момчета колкото щеш!“, успокои я по женски Найденова.

После двете побъбриха за мода, диети и други теми за по едно дамско кафе.

„Като се прибера в Пловдив, ще се срещна с моя приятелка дизайнерка и понеже вече съм отслабнала, ще си ушия нови дрехи“, сподели новоизлюпената депутатка.

Оказа се обаче, че тя няма и бегла представа чий е паметникът пред Народното събрание. Очевидно Баракова разчита на визия и вталена фигура, за да се придвижи по стълбицата на кариерата.

„Аз съм много силен характер, след заклеването няма кой да ми седне на депутатското място“, заяви самоуверено Анна Баракова.
НоваТВ, “Събуди се”

[spider_facebook id=”1″]