mandjukov_bulfotoСемейство Манджукови в лицето на бащата Петър и сина Ивайло стоят зад проекта за клубна телевизия на ЦСКА. Двамата осигуряват по-голямата част от финансовите средства, а оперативната реализация се осъществява от популярния фен на клуба Милко Георгиев. Според информация на Блиц Георгиев е авторът на концепцията за телевизията и също е вложил лични средства в проекта.

На този етап телевизията ще бъде само онлайн и ще стартира на 20 октомври, понеделник, на адрес cska-live.tv, който вече е достъпен. Вече са направени над 200 регистрации, основно от фенове, живеещи в чужбина.

Студиото ще е на “Армията”, като вече са налични необходимата техника и мебели.

В момента, вървят преговори с “футбол Про Медия”, която държи правата за излъчване на мачовете от А група по телевизията. Идеята е да се постигне споразумение онлайн телевизията на ЦСКА да се сдобие с репортажи от всички официални двубои на отборара.

Засега директно ще се излъчват само мачове на юношеските и детските отбори. Първоначално регистрацията и гледането на телевизията ще бъдат безплатни, но след време ще станат платени. Сумата обаче ще е символична. Всички приходи ще отиват в ДЮШ.

В концепцията влизат и много ретро материали. Поради тази причина са започнали преговори с БНТ за откупуването на исторически мачове на ЦСКА, които ще бъдат излъчвани по клубната телевизията. Проектът включва и много игри и загадки с участието на феновете.