Audioknigi.bg със съвсем ново предложение за нашите клиенти – хумористичния сборник на Михаил Вешим “Когато бях морски капитан”.

Книгата е на пазара от съвсем скоро и вече има свой аудио вариант, който можете да откриете само на платформата за български аудио книги Audioknigi.bg.

“Когато бях морски капитан” е сборник, съдържащ редица забавни и искрени истории, повечето от които са се случили в действителност по едно или друго време от живота на писателя.

Книгата е вдъхновена от странстванията на Михаил Вешим из различни страни и кътчета по света и срещите му с разнообразни и интересни чужди култури.
“Когато бях морски капитан” е не само брилянтен хумористичен сборник, който разсмива по характерен само за Вешим начин, но и чудесен пътепис, пренасящ читателя в друго време и място.

Сборникът може да бъде закупен на цена от 12 лв само на Audioknigi.bg.

Чуйте откъс от него и научете повече за книгата и автора.

При нас ще откриете и други аудио книги от Михаил Вешим, както и аудио версия на вестник “Стършел”, на който Михаил Вешим е главен редактор.

Напомняме ви, че на сайта ни можете да разгледате и други предложения за класически и съвременни аудио книги, както и за детски аудио приказки.

Приятно слушане!

[spider_facebook id=”1″]

 

Михаил Вешим: Обичайте словото, че не остана

Михаил Вешим: Обичайте словото, че не останаЧаст 3 от нашето 3в1 за Първи април. Главният в гнездото на стълшелите. Хумористът който няма нужда от представяне. Журналистът със сеседи от много националности. Човекът за когото първи април е всеки…

Михаил Вешим

Михаил ВешимМихаил Вешим е роден на 17 септември 1960 г. в София. Син е на големия наш писател Георги Мишев. Завършва журналистика в СУ „Св. Климент Охридски” и от 1982 г. работи във вестник „Стършел”, където сега е…

Да гледаме с оптимизъм и чувство за хумор на нещата от живота

Да гледаме с оптимизъм и чувство за хумор на нещата от животаС признанието, че в. “Стършел” е негов любим вестник проф. д-р Вили Лилков каза “Добре дошли!” на неговия сегашен главен редактор  Михаил Вешим и на ексглавния му редактор Йордан Попов във…

ШеКеразади от в. „Стършел”

ШеКеразади от в. „Стършел”Приключи конкурсът за женско остроумие “Шекеразада, разкажи ми!”. Той бе толкова продължителен, че докато течеше, една участничка почина, една се омъжи, а две станаха баби. Общият брой на…