10606384_791598724240759_2950648441076715078_nНай-свежата кросмедийна платформа NEXT TV отново ще зарадва своите зрители в ефира на BOX TV, този петък, от 21:00. Водещият Роро и компания са забъркали поредния коктейл от интерактивност, гейминг, музика и интересни гости, които ще изпълнят програмата с положителни емоции до ранни зори.<!–more–>

Почитателите на електронните игри ще бъдат зарадвани от първата по рода си колаборация между автори от различни геймърски издания – РС Mania и Gamer’s Workshop ще заровят томахавката със съвместно ревю на една от най-обичаните вампирски поредици – Legacy of Kain. Под светлините на прожекторите ще застанат Веселин Костадинов – BroKo, от някогашните “тролчета” и Диян Каролев от PC Mania, познат още с хитовата поредица “Кратка история на гейминга”, за да ни припомнят “времената, когато вампирите бяха вампири, а не блещукащи момченца”.

Ще се развенчаят митовете и легендите за „технологичната революция” с анонс от представители на първата по рода си конференция за деца и технологии – Digital Kidz. Гости от Ivent Games пък ще представят кадри и новини директно от кухнята на разработчика за играта Strength of the Sword 3, а за грацията в шоуто ще се погрижи впечатляващ косплей пърформънс, в изплълнение на Ирина Цапрева.

Ще станем свидетели и на премиерното видео от сингъла „Заедно” на Ваня Златева, която ще ни зареди с летни усещания за цяла година. Традиционното място за гост-DJ ще бъде заето от SUB / PornoBPM/, когото ще могат да слушат още на страниците на NEXT TV, както и на живо в студиото.
NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg