Сега четете
Диана Дамянова

Диана Дамянова

170637_190038324348283_8358879_oДиана Дамянова е основател и управител на първата PR агенция у нас. Тя създава „Д&Д“ през 1993 г. Сред дългогодишните клиенти на агенцията е „Лукойл-България“ ЕООД, където в периода 1999-2007 г. Дамянова е директор „Връзки с обществеността и реклама“. Днес „Д&Д“ работи с големи корпоративни клиенти, сред които „Росатом“, „Атомстройекспорт“, „Лукойл“, „Сименс“, RESB и др. Агенцията има клонове в София и в страната.

През годините „Д&Д“ е ангажирана с комуникационните стратегии около приватизациите на „Девня цимент“, „Нефтохим-Бургас“ и Банка ДСК, с концесията на летищата Варна и Бургас, с публичния образ на БТК преди приватизацията й, с дейността на фонд „Енергийна ефективност“ – съвместен проект на Световната банка и министерството на енергетиката, и по различни програми с министерства и други държавни институции.

Диана Дамянова е един от учредителите на Българската инвестиционно-информационна мрежа, която представлява портал за чужди инвеститори, търсещи информация за България. През 2007 г. е обявена за легенда в българския пиар от Българското дружество за връзки с обществеността. Дамянова е завършила история в СУ „Св. Климент Охридски“ и има докторска степен. В периода 1990-1993 г. е вицепрезидент на КНСБ. По време на парламентарните избори през 2009 г. прави кампанията на Вежди Рашидов. Живее с режисьора Георги Стоев (Джеки). Има син от първия си брак.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре