Сега четете
SES с нов некодиран спортен HD канал

SES с нов некодиран спортен HD канал

logo_print-19b355639368988ef819a8e4be256e02La Grande Sfida 2014, мачовете между легендите на тениса Ченг, Макенроу, Лендъл и Иванишевич ще се излъчват по канала SuperТennis HD от сателит на SES Astra на 19.2°E, без кодировка, стана ясно преди няколко дни. SES ASTRA Италия е партньор на турнира „SuperTennis за купата La Grande Sfida 2014” и поради това ще зарадва любителите на тениса и спорта като цяло с некодираното излъчване на орбитална позиция 19.2°E.

Състезанието ще се проведе на 17-и и 18-и октомври в Генуа. SuperTennis HD ще излъчва ексклузивно живо предаване на финала и мача за трето място, които ще се играят в Милано с начален час 16,00 ч.

За първи път всички фенове на тениса ще имат възможността да следят мачовете в HD качество безплатно. Пиетро Гуериери, изпълнителен директор на SES ASTRA за Италия коментира събитието така: “Ние сме решени да предлагаме в Италия най-доброто от международния спорт с изключителна картина и качество. Горди сме, че ще излъчваме турнира La Grande Sfida на сателитите на ASTRA на 19,2°E.”

Вижте и

Междувременно стана ясно и че конкурсът ASTRA Talent ще стартира четвърта година по ред. Международното арт състезание е организирано от сателитния оператор SES в България, Чехия, Хърватска, Унгария, Полша, Румъния, Словакия, Словения и Сърбия. Деца на възраст от 8 до 15 г. са поканени да нарисуват плакат, който демонстрира предимствата на сателитните услуги. За всяка картина, включена в конкурса, SES ASTRA ще дари по 1 евро на Хърватския Червен кръст. Средствата ще помогнат училищата пострадали от наводненията в Югоизточна Европа през 2014г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре