Older-man-and-womanЧисто нов пенсионерски вестник тръгва от този четвъртък на пазара. Седмичникът „Златна възраст” се издава от „Муузон” – дружеството, което стои зад успеха на „Минаха години” и елитарното списание „Биограф”.

„Златна възраст” ще излиза всеки четвъртък и ще струва само 40 стотинки. Екипът залага на точна, достоверна и практична информация за всеки възрастен човек, без да залита в пошлите жълти сюжети. Главен редактор на новия амбициозен седмичник е журналистът Валентин Бояджиев. Той е дългогодишен кореспондент на „Работническо дело” в Москва, после развива кореспондентската мрежа на „Труд”. Вальо е на кадем – той е първият главен редактор на най-успешните български седмичници

„Уикенд” и „Ретро” и полага основите на модерната популярна преса.

„За нас добрият еталон на пенсионерски вестник е „Минаха години”. Ще се стремим към неговия успех и ще подхождаме със същото уважение към читателите. Двата вестника обаче ще са много различни в тематичен план”, казва Валентин Бояджиев. Той е убеден, че хората от третата възраст скоро ще изградят нов навик – в понеделник ще си купуват „Минаха години”, а в четвъртък новия хит „Златна t ‘ възраст”.

Пенсионерският вестник стартира с невероятен подарък за читателите си. Във всеки брой ще има безплатна детска книжка с приказка, която възрастните хора могат да подарят на внучето си. Реалната цена на книжката е 90 стотинки, но читателите на „Златна възраст” ще я получат напълно безплатно. Така само за 40 стотинки взимат интересен вестник и книга с приказка за внучето!

[spider_facebook id=”1″]