Сега четете
Легенда на САЩ разказва за Стоичков

Легенда на САЩ разказва за Стоичков

10549155_10152759462331944_2632736251759124709_oЛендън Донован с инересни подробности за Камата

Смятаният за футболист №1 в историята на американския футбол Лендън Донован заразказва спомени за мачовете срещу Христо Стоичков. Нападателят игра за последно в националния отбор на САЩ при 1:1 в контролата срещу Еквадор. Единственият кавалер на „Златната топка“, поканен на „Джайът Стейдиъм“ в Ню Йорк, беше Стоичков.   След края на двубоя Донован веднага изтича при своя приятел и съперник в четири сезона на Мейджърлигата и започна да разказва на околните за общите им спомени. А Камата припомни: „На „Джайнт Стейдиъм“ България стана гигантски отбор преди 20 години.

Победихме и Мексико, и Германия!“ Камата показа и познания в борбата. Пред ВИП-овете той представи рекордьора по титли в българския спорт Валентин Йорданов, олимпийски, 7-кратен световен и европейски шампион. „За мистър Джорданов ще ви кажа, че е голям мой приятел и на тепиха беше като Марадона, но в борбата…“   Стоичков е звездата на тв гиганта „Унивижън“.

Вижте и

След фурор на мондиала в Бразилия медията пак удари рекорд. Мачът САЩ – Еквадор (1:1) изпревари по рейтинг всички испаноговорящи телевизии на територията на САЩ. „Благодаря ти, че дойде. За мен този мач е наистина специален – каза Донован пред Стоичков.   – Радвам се, че играх на три световни първенства и не се сърдя на Юрген Клинсман, че не ме взе в Бразилия. Смятам, че имам една наистина добра кариера. И за нея съм благодарен на всички съотборници и приятели, повечето от които сега ме уважиха в Ню Йорк .“ Донован има договор с „ЛА Галакси“, а след края на сезона ще окачи обувките на пирона.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре