Сега четете
Надежда Нейнски във „Факторът Кошлуков“

Надежда Нейнски във „Факторът Кошлуков“

koshlukov tv7Бившият евродепутат и външен министър на България в периода 1997-2001 година Надежда Нейнски ще гостува в предаването „Факторът Кошлуков“ по TV7 тази неделя. Тя ще даде своето мнение за резултатите от изминалите парламентарни избори и за мястото на десницата в създалата се ситуация. Надежда Нейнски ще спре вниманието си и на външната и вътрешна политика на Европейския съюз.

Дали БСП трябва да участва в преговори за управление с ГЕРБ и би ли приела партията-столетница евентуална покана за участие в такива разговори? На тези въпроси ще даде отговор Деница Караджова, член на Изпълнителното бюро на БСП и вицепрезидент на „Социнтерн-жени“.

На кръглата маса ще седнат членовете на „Протестна мрежа“ Теодор Михайлов и Константин Павлов-Комитата, за да дадат оценка на изборните резултати от гледна точка на протестиралите в последната една година граждани.

Гости в предаването ще бъдат и главният секретар на Българския лекарски съюз д-р Димитър Ленков и Тома Томов – член на Надзорния съвет на НЗОК и представител на КТ „Подкрепа“. Те ще разговарят по темата дали родното здравеопазване е изпаднало в колапс.

Професор Борислав Борисов, който е зам.-председател на ПП АБВ и депутат в 43-то Народно събрание, ще отговори на въпроса на каква цена партията на Георги Първанов ще даде подкрепата си на ГЕРБ за управление на страната.

Гледайте „Факторът Кошлуков“ в неделя от 9:00 часа по TV7.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре