Сега четете
Лара Фабиан искрено и лично в „непознатиТЕ” тази събота по bTV

Лара Фабиан искрено и лично в „непознатиТЕ” тази събота по bTV

lara fabian 1Белгийската звезда споделя за детството, последната си любов и дъщеря си Лу пред Георги Тошев

 Филмът на журналиста Георги Тошев “Лара Фабиан. Лично” ще се излъчи тази събота , 11 октомври, от 15 часа по bTV. За първи път една от най-срамежливите европейски поп звезди допуска в личното си пространство български екип. Лара е продала над 25 милиона албума по целия свят. Печели награди като Felix и приза на Канадската звукозаписна асоциация за „Най-добър изпълнител“ и „Най-добро изпълнение на 95-а година“. На Световните музикални награди в Монако е призната за „Най-добър изпълнител на страните от Бенелюкс.“ Тя дебютира в музикалния бизнес на 14 години. Изпълнява хитовете си „Обичам те“, „Адажио“ и „Карузо“ на 10 различни езика. Записва дуети с Майкъл Болтън, Джони Холидей и други световни звезди. Работи с композитори, които пишат песните и на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Последният й албум „Тайни“ се появи през 2013 година.

Георги Тошев казва за срещата си със звездата, която ще зарадва българските си фенове с концерти на 22 и 23 октомври в зала 1 на НДК, че е изключителна певица и един много искрен и скромен човек. Лара кани екипът на „непознатиТЕ“ в прочутото белгийско кафене „Витамер“, където след снимките звездата е подготвила за Жоро Тошев и оператора Румен Василев угощение със сладкиши. Белгийската звезда не смята себе си за свръхжена и казва, че й се налага да работи, за да се прехранва, и се надява дъщеря й да разбира това.

Какво разказа още Фабиан пред Георги Тошев за детството и последната си любов със сицилиянския маг Габриел Ди Джордио, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 15 часа.

Вижте и

Любословие по информация от bTV Media Group /ww.btv.bg

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре