logoДве доказани професионалистки с дълъг стаж в журналистиката и солиден опит в местната власт създадоха най-новата медия в Русе – сайтът „Русе плюс”. Доскорошната говорителка на кмета Пламен Стоилов Ралица Маринова и колежката й Гергана Илиева, работила с двама областни управители -Венцислав Калчев и Симеон Иванов, заявяват амбицията си да бъдат различни и подчертават, че плюсът в името на сайта не е орнамент за благозвучие, а ориентир за посоката на работата им.

„Ще търсим позитивното всеки ден, ще споделяме добрата страна на новините и актуалните събития, и ще даваме „добавена стойност” към информацията. Стремежът ни е да се откроим с различния си поглед над случващото се в града и региона.

„Русе плюс” ще дава думата на тези, които ни карат да се гордеем, че сме от Русе, ще представя инициативи, които ни правят щастливи, ще показва проекти, които реално подобряват живота ни в града и региона” казват Ралица Маринова и Гергана Илиева, чиято медия вече набира читатели и приятели на адрес www.ruseplus.com.

Любословие по РусеПлюс 2014-10-06

Ето гяхното представяне:

Здравейте!

Вие сте във  виртуалното пространство на най-младата електронна медия в РусеRusePlus.Появихме се на информационния пазар с пълното съзнание, че той е пренаситен. Затова, имамеамбицията да бъдем различни! Положителният знак в името ни е израз на желанието ни да изведемна преден план позитивното и да споделим добрата страна на новините и актуалните събития.Стремежът ни е да се откроим сред останалите медии с различния си поглед над случващото се вграда и региона. Във фокуса на вниманието ни ще бъдат УСПЕЛИТЕ русенци – в образованието, вбизнеса и в професионалната си реализация. Амбицията ни е техните разкази да мотивират всеки,пред който стои въпроса „Да напусна ли Русе?” да остане и да работи в своя град. Защото Русеможе да предложи много, важното е да не се отказваме и да можем да видим потенциала му.Вярваме, че ще спечелим не само интереса, а и доверието Ви! Нека заедно да погледнем напредизвикателствата като на възможности! Ще се радваме да сте наши виртуални гости всеки ден! А ние ще се постараем да сме интересни, актуални и …ПОЗИТИВНИ!